Хрупкав пангасиус с корнфлейкс

29/11/2016
"Хрупкава отвън, сочна и топяща се в устата отвътре. Обзалагаме се на една бира, че не може да я приготвите като нас "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пангасиус - 1 кг
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • бял пипер
  • корнфлейкс
  • олио - за поръсване
  • брашно - за овалване

Начин на приготвяне

Размразете пангасиуса. Овкусете със сол и бял пипер. Застелете дъното на тава за печене с домакинска хартия. Поръсете с олио.

Чукнете яйцата и ги разбийте. Потопете всяко филе в брашно от двете страни, след това в разбитите яйца и накрая в корнфлейкс панировката.

Подредете филетата в тавата и изпечете до златисто в загрята фурна.
Поднесете с подходяща салата.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар