Ягодова торта с крем и череши

29/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Не робувайте на предразсъдъци - розовото е за всички, когато е толкова вкусно "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. Добавете водата, олиото и пресятото брашно с бакпулвера. Разделете сместа на две и изпечете два блата във форма 24 см. Оставете да се охладят и всеки разрежете на две-така че получите 4 блата.

В тенджерка сипете 2/3 от млякото заедно със захарта. В купа разбийте пудинга с останалото мляко. Изсипете го във врящото мляко и бъркайте, докато се сгъсти. Оставете крема да се охлади и към него прибавете разбитата сметана. Разбъркайте добре.

В поднос поставете един блат. Леко го сиропирайте и намажете с част от крема. Поръсете нарязани ягоди и покрийте с друг блат. Така сглобете цялата торта, като накрая завършите с крем. Украсете с разбита сметана и черешите.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар