Агнешка супа с дреболии и ориз

29/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Топла агнешка супа, която сгрява душата "
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 735
  • Преглеждания за месеца203
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка сипете олиото. След като се сгорещи, запържете нарязаните морков, лук и чесън. След няколко минути прибавете нарязаните дреболии и ориза.

Прибавете подправките и налейте бульона. Оставете да ври, докато омекнат зеленчуците. Разбийте яйцето с млякото и брашното. Сложете на котлона и сипете от бульона.

Варете застройката 5 минути и я върнете на тънка струя към супата. Свалете от котлона и сервирайте гореща.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар