Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Гъста супа с фасул и царевица от консерва

Гъста супа с фасул и царевица от консерва

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Гъста супа с фасул и царевица от консерва1 / 2
30/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2-3

Необходими Продукти

  • боб - 1 консерва малка бял
  • боб - 1 консерва малка червен
  • чесън - 1 скилидка
  • олио - 3 с.л.
  • целина - 1/2 бр глава
  • царевица - 1 консерва малка
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • бульон - 1 кубче пилешки
  • пилешко филе - 1 - 2 бр. пушено
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме измиваме и нарязваме на дребно целината и чесъна. В тенджерка с олио и малко вода ги задушаваме, докато останат на мазнина. Прибавяме отцедените от водата фасул и царевица.

Ръсваме черен пипер, сол и червен пипер на вкус и наливаме 5 ч.ч. топла вода. Прибавяме пилешки бульон. Варим супата 15-20 минути и прибавяме нарязаното на кубчета пилешко филе. Варим още няколко минути и преди да свалим от котлона, прибавяме пресен магданоз - нарязан на ситно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: