Крем карамел с бишкоти

30/11/2016
"С такъв сочен и вкусен сладкиш всяка домакиня има право да се гордее "
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 715
  • Преглеждания за месеца2236
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете захарта за карамела в съд и я карамелизирайте. Изсипете карамела във форма за кекс и облейте стените и дъното. Разбийте захарта с яйцата, ванилията и постепенно сипете хладкото мляко. Изсипете сместа върху карамела и отгоре сложете бишкотите. Дори и да изсъхнат при печенето, когато обърнете готовият сладкиш, те се сиропират.

Печете на водна баня в загрята фурна на 160 градуса около 60 минути. Извадете от фурната, изчакайте да изстине и обърнете върху чиния. При поднасяне залейте с карамелен топинг.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар