Люти чушки с карфиол и моркови

30/11/2016
Елена Стефанова Йордановаот Елена Стефанова ЙордановаПомощник Готвач 2x
"Пикантна салата за онези, които не се боят от предизвикателствата "
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции4 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо60
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Измийте чушките и ги подсушете. Застелете тавата на фурната с хартия и наредете чушките. Изпечете ги за кратко и ги извадете.

Изчистете и измийте карфиола. В голям съд го начупете на розички. Добавете морковите, нарязани на колелца. Изстиналите чушки нарежете на две и също ги прибавете.

Изчистете чесъна и магданоза, нарежете ги и ги сложете при надребнените зеленчуци. Всичко разбъркайте много добре и напълнете бурканите. Отгоре във всеки буркан сложете по два стрити аспирина.

Сложете в купа олио, оцет и сол на вкус.Разбъркайте да се разтопи солта и с тази марина залейте чушките. Запечатайте консервите с капачки.

Излязоха ми три големи буркана и един малко бурканче.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар