Боб с пушено рагу

30/11/2016
"Някои хора помнят първата целувка, а ние завинаги ще помним първата порция боб с пушено рагу "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо539
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте боба и го сложете в тенджера, покрийте го с вода и го заварете на котлона.
След като заври водата, я излейте и изплакнете боба със студена вода.

Върнете го обратно в тенджерата и този път налейте около два литра и половина вода.

Обелете лука, почистете моркова и нарежете на ситно. Добавете зеленчуците към боба. Сложете рагуто, нарязано на парчета, налейте олиото, похлупете с капак и оставете на тих огън да къкри. Ако е необходимо, доливайте още топла вода.

Гъстотата на ястието е по ваше желание. Преди готовност, когато зрънцата омекнат, овкусете със сол, джоджен и магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар