Шоколадова торта с кроасани и бял топинг

30/11/2016
Добринка Петковаот Добринка ПетковаМастър Шеф 6x
"Доверете ни се - по-вкусна торта от тази трудно ще намерите "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции14
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо356
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете сухите съставки. В друга купа разбийте яйцата, олиото и айряна. Добавете ги към сухата смес и разбъркайте. Накрая добавете горещото кафе и разбъркайте. Разделете сместа на две равни части.

Изпечете два блата във форма 24 см. Оставете да се охладят. Пригответе крема според указанието. Добавете разбитата сметана и течния шоколад. Добавете желатина приготвен според указанието и разбъркайте. В тенджерка сипете 2/3 от млякото със захарта.

В останалото разтворете пудинга и го добавете към врящото мляко. Бъркайте, докато се сгъсти. Оставете да се охлади. В подходяща чиния поставете ринг. Сложете един блат и изсипете розовия крем.

Върху него подредете малките кроасанчета. Залейте с шоколадовия крем и поставете втория блат. Оставете в хладилника за една нощ.На следващия ден свалете ринга и украсете тортата по ваше желание.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар