Пилешки бутчета с гъби и винен сос

30/11/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Опитайте и ще разберете, че това е единственият правилен, вкусен и ароматен начин за приготвяне на пилешки бутчета "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо713
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете бутчетата със сол, черен пипер и къри. Наредете ги в тавичка с разтопено масло и малко олио. Запечете ги на 200 градуса около 30 минути.

Към тях добавете двата вида лук, нарязани на ситно. След като се запържат добавете гъбите и след 2-3 минути прибавете брашното.

Налейте виното, около 200 мл пилешки бульон, сол и черен пипер на вкус. Оставете ястието да се готви до готовност. Сервирайте със сварен бял ориз.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!