Пълнена скумрия с ориз

05/12/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Едно ястие, което на всяка цена трябва да опитате "
Приготвяне35 мин.
Готвене40 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо553
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме рибата, посоляваме я и оставяме на почине за 30 минути.

Наситняваме лука, магданоза, девесила и доматите.

Сгорещяваме олио и в него запържваме лука, прибавяме ориза, доматите и подправките на вкус. Готвим за кратко и леко охлаждаме сместа.

Пълним скумриите с получената плънка и ги зашиваме или защипваме с клечки за зъби.

Поставяме рибата в намаслена тава, доливаме млякото и водата, покриваме с алуминиево фолио.

Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар