Баница Принцеса от сух хляб

03/12/2016
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
"Баница ли? Не, това не е баница, а истинско кулинарно чудо, което ще приготвите сами за половин час "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 501
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сухият хляб се нарежда в широка тава, като празното пространство се запълва от малки парченца хляб.

В купа се разбиват яйцата, добавя се киселото мляко с разбита в него сода или бакпулвер, каймата и накрая рендосания кашкавал на едро ренде.

Разбърква се добре с вилица на гладка смес и прибавяме червения пипер, черен пипер и кимиона.

Разбърква се отново и с тази смес се намазва хляба в тавата, като се заравнява. Отгоре се поръсва с ронена чубрица.

Печем на горен реотан при 170 градуса точно за 25 минути до приятен загар, като последните 5 минути включих да се пече горе и долу.

Изважда се, нарязваме на парчета и сервираме топла. Няма такава вкусотия, опитайте.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар