Ефектно бутер руло

05/12/2016
"Колкото по-вкусно е рулото, толкова по-малко значение имат калориите "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12 парчета
Сготви+1 точки
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 876
  • Преглеждания за месеца788
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разстелете бутертестото. Нарежете на тънки ленти по ширина. Наредете лентичките в тава, застлана с домакинска хартия. Изпечете в загрята фурна до златисто. Охладете ги.

Разбийте маслото с помощта на миксер /маслото трябва да е на стайна температура/. Добавете кондензираното мляко и продължете разбиването до еднородност.

Разбийте пудингите с прясното мляко до гъста пухкава смес.

Разбийте сметаната с помощта на миксер на гъст крем.

Съединете трите смеси и разбъркайте до хомогенност.

Разстелете парче стреч фолио. Намажете един пласт от крема. Наредете 4-5 бутер пръчици. Отделете 4 от пръчиците, за да гарнирате рулото. Намажете от горе с крем. Работете така до изчерпване на продуктите, като най-отгоре завършите с крем.

Завийте с фолиото, притиснете и оформете рулото. Оставете го така за около 12 часа на студено.

Готовото руло поръсете с трохи от отделените бутерпръчици.
Нарежете и поднесете.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Веселина Константинова
Благодаря! С крема може да се импровизира, ако искате да елиминирате маслото. Може и с домашен крем+сметана + пудинг.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.12.2016 12:40
Веднага отиде в любими...сега имаме баклава и джинджифилови сладки, но малко да се позачистим откъм сладко и го правя веднага.
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
05.12.2016 10:55
Страхотно е, Веси, ще опитам да го направя :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв