Чернокоп на фурна с горчица

06/12/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру191083465214
"Най-вкусната риба е тази, която е приготвена с много мерак и изядена с приятели "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 818
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от вътрешностите и добре се измива на течаща вода. На дървено шишче се нанизва през очите с едното шишче, а с другото през опашката, така че да са с корема нагоре.

В купа се разбърква с вилица горчица, счукани скилидки чесън, соев сос, малко сол, черен пипер, зехтин, лимонов сок и подправките.

С тази смес се намазва корема на рибата отвътре. Поставя се в подходяща тавичка за печене.

Печем в загрята фурна 200 градуса за 25-30 минути до златисто. Поднасяме с резени лимон, пържени картофи, салата от домати и чаша вино!подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
06.12.2016 09:24
Честно казано не мога да си представя вкуса точно на тази риба с горчица и соев сос, не знам, може да е вкусно, но някак ми се струва странно и мисля че не си подхождат
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв