Риба скумрия с майонеза

06/12/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2703352542
"Ето на това му се казва риба, която буквално се топи в устата "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 675
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се нарязва на парчета по ширина на рибата. Нарежда се в тенджерка от йенско стъкло.

Смесва се с майонезата, виното, киселото мляко, накълцаните зелен лук и чесън и останалите подправки.

Сипва се виното и се слага да се пече на 180 градуса за около 40 минути.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар