Ориз с пилешки дробчета на фурна

07/12/2016
Ваня Благоеваот Ваня БлагоеваГотвач 3x
"И да не забравите да вземете пилешки дробчета, че тази вкусотия без тях няма да се получи "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4 порции
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо556
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на дребно лука в тиган.

Добавяме олиото и задушаваме за 3-4 минути, след което добавяме измитите и нарязани на едри парчета дробчета и запържваме за около още 5-6 минути, като от време на време разбъркваме.

Измиваме и изсипваме ориза в тавичка, след което добавяме дробчетата с лука.

Добавяме и подправките и доливаме 3 ч. ч. топла вода, разбъркваме хубаво и печем във фурна при температура 180 градуса.

Щом стане ястието готово го изваждаме и нарязваме, поръсваме с копър.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар