Пържен чернокоп

08/12/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92712288293
"Лекарите казват веднъж седмично да се яде риба, а ние предлагаме да е чернокоп, защото е толкова вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 474
  • Преглеждания за месеца473
  • Преглеждания за седмицата97
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо изчистете много добре всички рибки като отстраните главите. Измийте много добре и отцедете от водата.

Всяка осолете поотделно, за да се разпредели солта равномерно. Оставете така поне един час и всяка рибка оваляйте в брашно, като изтупате с вилица излишното брашно.

Загрейте олиото в дълбок тиган и започнете пържене като обръщате от двете страни до апетитно зачервяване на кожичката.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар