Пролетна пъстърва

08/12/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
"Пролетта идва тогава, когато извадим скарата навън и изпечем първата си пъстърва, онова за щъркелите е само мит "
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 288
  • Преглеждания за месеца293
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на скара.

Картофите се варят, след което белят и намачкват. Към тях добавете нарязаните на ситно репички, лук и чесън.

Подправяте с олио сол и лимонов сок на вкус и разбърквате. Сервирайте върху лист от зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар