Сирене по шопски с топено сирене

09/12/2016
"Когато открием как да направим едно класическо ястие още по-вкусно, веднага го споделяме с вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 199
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

1. На дъното на гювече сложете маргарин. Добавете един обелен домат, като го нарежете на кръгчета. Натрошете отгоре сирене и нарязано на ситно пушено топено сирене;

2. Поставете гювечетата в студена фурна на 180 градуса. Нека се пече с капак около 20 минути;

3. Свалете капака и чукнете отгоре по едно яйце на всяко гювече. Да се пече около 10 минути без капак;

4. Отгоре поръсете с червен пипер или черен пипер.

Съвет: Винаги поставяйте гювечетата в студена фурна, за да избегнете спукването им.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар