Моят паниран кашкавал с шунка

10/12/2016
Биляна
отБилянаИноватор1763912392
"Вкусотия с изненада - страхотен обяд, който се приготвя за минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 029
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на парчета с дебелина около 1.5 см. Кашкавалът се намокря много хубаво с вода. Препоръчително е да е стегнат, а не размекнат, дори може да се замрази във фризер за 5- 6 минути.

Всяко парче се разрязва леко през средата, да се образува джобче. В това джобче се пъхат по 1- 2 парчета шунка.

Яйцата се разбиват в купа. Последователно кашкавалът се овалва в брашно, потапя се в яйцата, отново се овалва в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Пържи се в много загрято олио по 2- 3 минути от всяка страна.

Сервира се топъл, но не и горещ.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!