Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Моят паниран кашкавал с шунка

Моят паниран кашкавал с шунка

Биляна ВладоваБиляна Владова
Мастър Шеф
2271k3412k5
Моят паниран кашкавал с шунка
Снимка: Биляна Владова
1 / 2
10/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Вкусотия с изненада - страхотен обяд, който се приготвя за минути"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 500 г
  • шунка - 200 г слайс
  • яйца - 5 бр.
  • брашно
  • галета
  • вода
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на парчета с дебелина около 1.5 см. Кашкавалът се намокря много хубаво с вода. Препоръчително е да е стегнат, а не размекнат, дори може да се замрази във фризер за 5- 6 минути.

Всяко парче се разрязва леко през средата, да се образува джобче. В това джобче се пъхат по 1- 2 парчета шунка.

Яйцата се разбиват в купа. Последователно кашкавалът се овалва в брашно, потапя се в яйцата, отново се овалва в брашно, след това в яйце и накрая в галета.

Пържи се в много загрято олио по 2- 3 минути от всяка страна.

Сервира се топъл, но не и горещ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: