Паниран шаран

15/12/2016
Софияот СофияНовак
"Шаран в бирена панировка - това като една или две каси бира ви звучи точно?"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 452
  • Преглеждания за месеца939
  • Преглеждания за седмицата99
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • шаран - 1 кг пресен (котлет)
  • бира - 100 мл
  • галета - 50 г
  • царевично брашно - 50 г
  • белтъци - 1 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъците на сняг, към тях прибавяме бирата и останалите съставки.

С получената смес панираме шарана и пържим в гореща мазнина.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар