Пиле с джоджен

16/12/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо194
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като почистите хубаво и измиете пилето го порцирайте. Поръсете го с джоджена, солта и черния пипер (за най-силен вкус използвайте накълцан пресен джоджен).

Гъбите предварително нарежете и сложете в йенска тенджера и след като порцирате и подправите месото сложете и него там. Покрийте с фолио и оставете в хладилник поне за час.

Преди да сложите пилето във фурната вдигнете фолиото прибавете маслото нарязано на кубчета, завийте отново с фолиото и сложете за половин час на 250 градуса.

След това махате фолиото и допичате до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар