Панирано пилешко филе с чесън

16/12/2016
Ваня Благоева
отВаня БлагоеваГотвач1975522563
"Пилешко филе с хрупкава панировка търси гладна компания за вечеря или обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 929
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера наливаме вода, подсоляваме я и слагаме вътре филето. Слагаме на котлона и варим до готовност, след което изваждаме филето.

В купа или чиния сипваме брашното. В друга купа или чиния сипваме галетата и в трета купа чупим яйцата. Почистваме и настъргваме чесъна в яйцата и разбъркваме хубаво.

В тиган сипваме олиото и го слагаме на котлона, щом се нагорещи, вземаме едно от пилешките филета, овалваме го в брашното, след това в яйцето с чесъна, и след това в галетата. Повтаряме още веднъж и слагаме в тигана.

Така процедираме с всички парчета филе. Панировката е много вкусна и лека.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар