Панирано краве сирене

17/12/2016
Анонимен
отАнонименГотвач1975522563
"Пържените картофки и кашкавалът пане имат сериозен конкурент като най-обичано бирено мезе в лицето на тези панирани сиренца "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1 чиния
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 465
  • Преглеждания за месеца255
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • краве сирене - 250 - 300 г
  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 4 - 5 с. л.
  • галета - 4 - 5 с. л.
  • черен пипер - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на парчета, като гледаме да не са много дебели.

В купичка чупим яйцата и ги разбъркваме хубаво с тел. В друга купа слагаме брашното и в трета купа - галетата и двете щипки черен пипер, и разбъркваме хубаво.

Нагорещяваме олиото в тигана. Вземаме едно сиренце и го топим в брашното, в яйцата и в галетата с черния пипер. Повтаряме три пъти и слагаме в тигана.

Така процедираме с всичкото сирене.

Пържим до зачервяване.

Сиранцето е страшно мезе за ракия и бира.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар