Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Бюрек»Лесен и вкусен бюрек с колбас и кашкавал

Лесен и вкусен бюрек с колбас и кашкавал

Лесен и вкусен бюрек с колбас и кашкавал
Снимка: Емилиян Мирославов
1 / 3
17/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
10
"Децата сами ще станат от креватите, когато надушат този лесен за приготвяне и много вкусен бюрек"

Необходими Продукти

  • кисело мляко - 250 г
  • яйца - 3 бр.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • брашно - 2 ч.ч
  • ванилия - 2 г
  • есенция ром - 2 капки (по желание)
  • колбас - 1 бр.
  • кашкавал - 200 г
  • сирене - 50 г
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагат се 3 яйца и солта и с помощта но бъркалка се бъркат. След това се слага кис. мляко и отново се бърка. Постепенно се слагат бакпулверът, есенцията, ванилията и се опитва от сместа - ако е безсолно се добавя още сол. След всичко това най-накрая се слага и брашното.

Отделя се малко от сместа, а останалата част се сипва в тава с хартия за печене.

Отгоре се редува колбасът, след него - сиренето и кашкавалът. Останалата смес се сипва най-отгоре и пак може да се слага от кашкавала.

Пече се в предварително загрята умерена фурна на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: