Пилешко филе с картофи, гъби и сметана

18/12/2016
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2703350792
"Нали знаете, че храната, изядена по празниците и с много настроение, не е калорична и не се лепи?"
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 634
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва и начуква, за да станe още по-крехко, след което се накисва в марината.

Нарязваме мащерката, джоджена и чесъна на ситно и прибавяме соевия сос, виното и черния пипер. Във всичко това слагаме пържолите да киснат някъде около час.

През това време нарязваме лука, картофите и гъбите. Запържваме в зехтина лука, докато омекне, после слагаме картофите и гъбите.

Слагаме в тавичка за печене и нареждаме отгоре пилешкото филе, заливаме със сметаната. Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар