Пица Рататуй

22/12/2016
Рая Андоноваот Рая АндоноваПомощник Готвач 2x
"Съчетайте любовта си към Италианската и Френската кухня в едно неповторимо ястие "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пиперките се почистват от семките и се нарязват на лентички, тиквичките на кръгчета, а патладжана и доматите - на кубчета.

Патладжанът, тиквичките и пиперките се запържват за 10 минути в сгорещения зехтин. Добавят се доматите и се пържи още 5 минути. Добавят се солта, черният пипер и мащерката.

Фурната се загрява на 200 градуса. В тава се слага бутер тестото, след което се надупчва с вилица и се запича за 15 минути.

Тавата се изважда от фурната, тестото се намазва с доматено пюре и отгоре се нареждат запържените зеленчуци. След това се допича още 15 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар