Ребра с опушен вкус

29/12/2016
Йорданкаот ЙорданкаГотвач 2x
"Няма нужда да ни каните, по миризмата сами ще открием къде живеете и ще дойдем да ги изядем "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо531
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свински ребра - 2 кг
  • опушен сос - за барбекю
  • соев сос - 2 с.л
  • черен пипер
  • мед - 1 с.л.

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребра на парчета по ваш вкус. Поръсете с черен пипер, залейте с меда и соевия сос.

Втрийте добре подправките и оставете в хладилник за час-два. Извадете свинските ребра, намажете ги с опушения сос за барбекю и печете на загрята скара или барбекю.

Сервирайте топли със салата според сезона.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар