Ребра с опушен вкус

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
Ребра с опушен вкус
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 5
29/12/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
5
"Няма нужда да ни каните, по миризмата сами ще открием къде живеете и ще дойдем да ги изядем"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 2 кг
  • опушен сос - за барбекю
  • соев сос - 2 с.л
  • черен пипер
  • мед - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребра на парчета по ваш вкус. Поръсете с черен пипер, залейте с меда и соевия сос.

Втрийте добре подправките и оставете в хладилник за час-два. Извадете свинските ребра, намажете ги с опушения сос за барбекю и печете на загрята скара или барбекю.

Сервирайте топли със салата според сезона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: