Печени чушки, заляти с яйца и сирене

30/12/2016
Ваня Благоеваот Ваня БлагоеваГотвач 3x
"Вкусотия по селски - ето къде е тайната на здравето "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 201
  • Преглеждания за месеца26190
  • Преглеждания за седмицата730
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

  • червени чушки - 10 - 15 бр.
  • яйца - 5 бр.
  • сирене - 150 - 200 г
  • олио - за намазване
  • брашно - за поръсване

Начин на приготвяне

Избушвам чушките, почиствам ги от семките и ги пека или на ламаринка на газовата бутилка или във фурната, след което ги слагам в торбичка за около 30 минути да омекнат. След това ги почиствам от люспите.

Вземам малка тавичка, намаслявам я с олио, поръсвам я с брашно и нареждам чушки. Заливам с половината предварително направена смес от яйцата и натрошеното сирене и нареждам отново чушки, след което заливам с другата част.

Отгоре поръсвам с малко олио. Пече се до готовност.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар