Традиционно тесто за пица

31/12/2016
Ваня Благоеваот Ваня БлагоеваГотвач 3x
"За най-вкусна домашна пица - пригответе най-доброто домашно тесто "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2 блата
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 502
  • Преглеждания за месеца3446
  • Преглеждания за седмицата208
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В купа чупим яйцата, добавяме маята, солта и захарта и омачкваме хубаво с ръка. След това добавяме маргарина (маслото) и киселото мляко, разбито със содата.

Разбъркваме хубаво и започваме да добавяме брашно. Замесваме меко тесто, поръсваме го с брашно и го оставяме да втаса за около 20- 30 минути, след което го делим на 2 топки и разточваме всяка една с помощта на брашно на тънка обга.

Месенето и разточването става трудно, но пък резултатът си заслужава.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар