Негърче с апетитна глазура

31/12/2016
"Един сладкиш, който няма нужда от реклама - само от изяждане "
Приготвяне30 мин.
Готвене55 мин.
Общо85 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо818
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • захар - 1 в.ч.
  • прясно мляко - 1 в.ч.
  • олио - 1/2 в.ч.
  • какао - 3 с.л.
  • брашно - 1 - 1/2 в.ч.
  • бакпулвер - 1 пакет
  • Глазура
  • прясно мляко - 2 - 1/2 в.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • нишесте - 1 с.л.
  • какао - 3 с.л.
  • олио - 1/2 в.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят останалите продукти последователно. Сместа се изсипва в тава и се пече на 180 градуса за 40 минути.

През това се приготвя глазурата. Всички продукти се разбъркват и се сваряват до сгъстяване. Разбърква се постоянно. Оставя се да се охлади.

Готовата торта се разрязва още докато е топла и се маже обилно с приготвения крем.

Поръсва се със сладкарска украса и се оставя да престои 1-2 часа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар