Бързи банички на тиган

15/03/2012
Траянаот ТраянаНовак
"Тези банички на тиган направо се разтапят в устата... Този който може да ги приготви, направо няма да има равен "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 412
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Разстелете една кора, намажете я с масло. Поръсете с натрошено сирене. Сгънете като плик и отново намажете с масло.

Печете в сгорещен тефлонов тиган, без мазнина до златист цвят.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 12
4 5
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Илко Балабанов
Илко Балабанов
09.10.2013 23:15
Ами това са прочутите капански ГЮЗЛЕМИ
0
0
simstoyanova
simstoyanova
21.08.2013 18:05
А няма ли да е по-добре, ако намажем с малко яйце освен маслото и сиренето? Иначе и така не е зле, но са ми малко постни.
2
0
Irinka Ianewa
Irinka Ianewa
21.08.2013 16:29
С една кира .....Аз би искала да споселя същите,но малко по...различни.....Вземам две от готовите кори,и ги намазвам с приготвена каша от : едно яйце,няколко лъжици брашно,едно яйце и 1-2 с.л. олио-да стане една чаена чаша...С тази смес намазвам всяка кора ,сгъвам я както
реша на плик или другояче.... и пека на тиган,Обръщам и намазвам с масло,или намазвам тигана с олио,ако не искам масло.....Може да добавите зелен лук , спанак,лапад...кой как харедва....Да ви е сладко!...
2
3

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти