Сиропиран кейк

31/12/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф744308265
"Винаги има време за диета, но този кейк е най-вкусен топъл "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 148
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до побеляване. После се добавят прясно мляко и олио, брашно, бакпулвер, ванилия, кокосови стърготини, орехи.

Сместа се разбърква хубаво и се изсипва в намазнена тава от 24 см. Пече се във фурна на 160 градуса за 40 минути.

Изкарва се от фурната и се изчаква 10-15 минути да се охлади.

През това време продуктите за сиропа се смесват и разбъркват.

След като кейкът се охлади, се разрязва и се залива с приготвената смес.

Поръсва се със стърготини.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар