Рибник

05/03/2012
тин
оттинНовак276
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 539
  • Преглеждания за месеца483
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган с олио запържваме нарязания на ситно праз. Добавяме измитият ориз, запържваме го и когато стане "стъклен" добавяме червения пипер, 4 ч.ч.вода, сол на вкус и подправките.

Варим до полуготовност на ориза. Изсипваме в тавичка. Отгоре нареждаме нарязаната на хапки херинга.

Слагаме във фурната и запичаме на 180 градуса за около 15 минути.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар