Бейти кебап с кисело мляко

04/01/2017
емел
отемелНовак1
"Поканете на трапезата си най-вкусните ястия от турската кухня "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо638
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го посолете. Добавете го към каймата и другите продукти за плънката и смесете добре.

Задушете всичко в малко масло, след което оставете настрана. Междувременно намажете арабските питки с малко зехтин, защото така ще омекнат. Сложете плънката в тях и внимателно завийте.

След като завиете питките, ги намажете с малко зехтин и от външата страна. Загрейте фурната на умерена температура и запечете рулцата за 15-20 минути.

Веднага щом ги извадите фурната ги залейте с приготвения сос и и нарязан магданоз. Сервирайте с гарнитура от чушка, домат и кисело мляко.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар