Пълнени домати с брускети

05/01/2017
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо47
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката, патладжанът и лукът се нарязват на кубчета и се задушават в тигана до омекване, овкусяват се с подправките и с малко магданоз.

Доматите се отрязват на половинки и се издълбават леко с лъжица, като не изхвърляйте средата и сокчето, а ги пасирайте (или просто намачкайте).

Нарежете франзелата на филийки, горната част намажете с масло, а долната потопете в доматения сок и поръсете с риган.

Наредете филийките в тавичка (намаслена) и върху всяка филийка сложете доматче, напълнете ги с плънката и печете 30 минути на 150 градуса.

Разбъркайте яйцата заедно със сиренето и полейте доматите, върнете във фурната за още 15 минути (като включите само горните реотани).подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар