Пататник на фурна

05/01/2017
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaПомощник Готвач20767361
"Родопски вкусотии на фурна с малко добавки и много настроение - защото най-вкусната храна е само при нас "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 142
  • Преглеждания за месеца115
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелените и измити картофи се настъргват на едро ренде. Към тях се добавят разбитите яйца и подправките, всичко се разбърква много добре.

Сместа се прехвърля в намаслена тавичка, подравнява се и се заглажда. Поръсва се с малко олио.

Пататникът се пече на 180 градуса за 20-25 минути, докато се зачерви. Поднася се с настъргано сирене и маслини.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар