Картофена яхния със свински ребра

06/01/2017
Елиот ЕлиЧирак
"Нищо не овкусява една яхния така, както порядъчно количество крехки свински ребърца и щипка червен пипер"
Приготвяне60 мин.
Готвене60 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо сваряваме добре свинските ребра. Можем да отделим месото, можем и да ги оставим така. Запържваме лука с обелените и нарязани картофи.

Слагаме доматите и бульона от ребрата. Оставаме да ври, докато картофите и доматите се сварят добре. Да не забравим да ги овкусим със сол, чер пипер, можем да сложим и един дафинов лист за вкус и скилидки чесън.

Ако е неоходимо прибавяме 3-4 с.л. брашно, което предварително сме го разтворили с вода. Всичко това остава още малко да ври, докато манджата е готова.

Сервираме, като поръсим отгоре с пресен магданоз и с много любов. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар