Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Бохча»Моите пълнени питки с вкусна плънка

Моите пълнени питки с вкусна плънка

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
1367772017912
08/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
6
"Супер вкусотия само за 15 минути - запишете си рецептата за тези вкусни пълнени питки, които може да хапвате по всяко време на деня"

Необходими Продукти

  • готови питки - 6 бр.
  • шунка - 200 г
  • маслини - 100 г
  • зелен лук - 1 стрък
  • кашкавал - 200 г
  • магданоз - 1/2 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Издълбайте питките и извадете средата им, така че да получите нещо като кошничка. Нарежете шунката на кубчета, наситнете зеления лук и магданоза.

Маслините нарежете на дребно. Настържете кашкавала. Във всяка питка сложете малко шунка, лук, маслини. Поръсете всяка питка обилно с кашкавал, поръсете с магданоза.

Подредете питките в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10-15 минути, колкото да се запекат шунката и кашкавала.

Тези пълнени хлебчета са идеални за хапване по всяко време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
511
40
30
21
10
Дай твоята оценка: