Свинско увито с бекон

08/01/2017
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру158081544510
"Сипете си каничка с виното и сервирайте мезето, гарнирано с вкусни картофки и чушки и за разкош!"
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо520
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свински пържоли без кост се нарязват на парчета и ги поставяме в купа. Намазват се с червеното вино и поръсваме с черен пипер и щипка сол, защото и беконът е солен. Оставя се за 1 час да се овкуси.

Загрява се олио и се запържваме от двете страни до златисто. Всяко парче месо се завива на руло с 2 резена бекон, като леко се застъпват и се нареждат в намазана с мазнина тавичка.

Картофите се обелват и нарязват на дълги и тънки резени, малко по-едри от тези за пържене. Поръсват се със сол, черен пипер, нарязан ситно пресен розмарин и пресовани скилидки чесън.

Разбъркват се добре и се разпределят в тавата до свинските рулца. Печем в загрята фурна 180 градуса до готовност! Сипете си каничка с виното и сервирайте мезето, гарнирано с вкусни картофки и чушки и за разкош!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар