Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Ненаситното реване

Ненаситното реване

БеатрисБеатрис
Новак
2810
Ненаситното реване
Снимка: Таня
1 / 4
10/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
12
"Предварително свалете от себе си всички дрехи, които ви стягат и едва тогава хапвайте - защото няма да може да му се наситите"

Необходими Продукти

  • За тестото
  • яйца - 4 бр.
  • прясно мляко - 1/2 ч.ч.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • бакпулвер - 2 ч.л.
  • ванилия - по желание
  • За сиропа
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • вода - 1 ч.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • ванилия - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера. Добавяме ги към сместа на порции. Ако решите да сложите ванилия-сега е моментът.

Преминаваме към печенето:на 180℃ в тавичка с хартия за печене (или намазнена и набрашнена) за около 25-30 минути (или докато придобие леко златист цвят).

Идва ред и на сиропа. В малка тенджерка на котлона смесваме всичко нужно за сиропа. Варим до леко сгъстяване.

Накрая сиропираме изстиналия сладкиш с леко топлия сироп.

Оставяме готовото реване на хладно за 1 час.

Готов е за нападане!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: