Зеленчукова яхния с пилешко

09/01/2017
Росица
отРосицаНовак572
"Една яхния, която смело можем да определим като истински балсам да стомаха "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо191
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг2.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В мазнина се задушават лукът и морковът, нарязан на колелца, и пилешкото месо. След това се добавят останалите продукти – грахът, картофите, чушката, нарязана на ситно, картофите – на едро, настърганите домати.

Прибавят се червен пипер и сол на вкус и се залива с гореща вода, колкото да облее продуктите.

Готви се на слаб огън, като от време на време се бърка и се долива вода, ако е необходимо.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар