Пълнени чушки по ловджийски

09/01/2017
Sonia Danovaот Sonia DanovaНовак
"Когато едни пълнени чушки са ястие, достойно за кралската трапеза, значи са приготвени от истински майстор "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо479
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Надребненият лук се наситнява и задушава за 2 минути. Оквусява се с черния пипер и се полива с половината от виното. Когато течността се поизпари, се добавя и чубрицата, след което сместа се отстранява от огъня.

Чушките се почистват и се пълнят с нарязаните карначета и останалите продукти, като се оставя и малко място за лучената смес. След като и тя се добави, чушките се нареждат в тава и се поливат с останалото вино и водата.

Пекат се 45 минути в загрята на 180 градуса фурна.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар