Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Салата от печен кромид лук

Салата от печен кромид лук

Емилия ПетковаЕмилия Петкова
Чирак
6180211241
09/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • лук - 900 г
  • орехи - 200 г
  • оцет - 60 мл
  • олио - 30 мл
  • сол - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете лука във фурна заедно с обвивките. Когато изстине, го почистете от люспите и го нарежете.

Смлените орехи, оцетът и солта прибавете към нарязания лук.

Разбъркайте добре сместа и я подсолете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: