Тортелини с гъбен сос и пилешки гърди

09/01/2017
Dayana Daud
отDayana DaudНовак7411
"Паста, сос и крехки пилешки гърди - време е да се запознаете отблизо с Италианската кухня "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо327
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Надребненото пилешко месо за задушава за 3 минути в олио и се премахва от мазнината. След това в нея се слагат губите и лукът.

Пържат се десетина минути. После сместа се поръсва с чесън, риган, брашно и се готви още 2-3 минути.

Добавяме бульона, водата, тортелините и пилешкото месо. Оставяме цялата тази смед да къкри на огъня около 15 минути, или докато тортелините се сварят.

След това добавяме сметана и пармезан и разбъркваме, докато се получи приятен сос. Овкусяме с подправки за финал и отстраняваме от котлона.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар