Каша от гъби

02/05/2009
от ВладиНовак
"Лесна за приготвяне гъбена каша, от която става също чудесен сос за пържоли "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 317
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гъби - печурки - 200 г
  • брашно - 20 г
  • масло - 20 г
  • сол
  • черен пипер

Начин на приготвяне

Сварените с малко сол гъби се нарязват на дребно и се прецеждат.

Запържва се брашното до златисто и се разрежда с гъбения бульон. Като кипне се прибавят и гъбите.

Вари се няколко минути.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Наталия Петрова
Какво е количеството на водата? Не е описано
0
0
Ваня Георгиева
Кашата става и много вкусна от примерно пачи крак, но с печурката си е класика.
0
0
Nevyna
Nevyna
07.07.2014 14:55
Много вкузно
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв