Каша от гъби

от ВладиНовак
02/05/2009
"Лесна за приготвяне гъбена каша, от която става също чудесен сос за пържоли "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+2 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 106
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сварените с малко сол гъби се нарязват на дребно и се прецеждат.

Запържва се брашното до златисто и се разрежда с гъбения бульон. Като кипне се прибавят и гъбите.

Вари се няколко минути.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 6
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Наталия Петрова
Какво е количеството на водата? Не е описано
0
0
Ваня Георгиева
Според гъбите явно, и зависи колко хора ще чакат за нея.:)
0
0
Ваня Георгиева
Кашата става и много вкусна от примерно пачи крак, но с печурката си е класика.
0
0
Nevyna
Nevyna
07.07.2014 14:55
Много вкузно
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Най-популярните рецепти от категорията