Каша от гъби

02/05/2009
Влади
отВладиНовак
"Лесна за приготвяне гъбена каша, от която става също чудесен сос за пържоли "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 138
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гъби - печурки – 200 г
  • брашно – 20 г
  • масло – 20 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените с малко сол гъби се нарязват на дребно и се прецеждат.

Запържва се брашното до златисто и се разрежда с гъбения бульон. Като кипне се прибавят и гъбите.

Вари се няколко минути.
подобни рецепти тук

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Наталия Петрова
Какво е количеството на водата? Не е описано
0
0
Ваня Георгиева
Според гъбите явно, и зависи колко хора ще чакат за нея.:)
0
0
Ваня Георгиева
Кашата става и много вкусна от примерно пачи крак, но с печурката си е класика.
0
0
Nevyna
Nevyna
07.07.2014 14:55
Много вкузно
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв