Класическо сирене по шопски

09/01/2017
Tania Rusenovaот Tania RusenovaПомощник Готвач
"Не включвайте фурната, класическото сирене по шопски се прави на студена фурна, но се поднася в топла компания "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 892
  • Преглеждания за месеца301
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете в гювечето масло, нарязани домати и надребнено сирене. Сложете капака на съда и го приберете в студена фурна.

Включете фурната на 200 градуса и я оставете така двадесет минути. След това отстранете похлупака и поставете яйцата.

Оставете гювечето във фурната, докато яйцата се изпекат.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар