Салата Злато

10/01/2017
Анелия Цонева
отАнелия ЦоневаПомощник Готвач8416516
"Неслучайно я наричат златна, тази салата е едно истински бижу, което с гордост може да поднесете на всички "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо357
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите, нарежете ги на кубчета и ги сварете в подсолена вода. Преди да излеете водата на картофите, хвърлете царевицата вътре за 2 мин.

Изсипете картофите и царевицата в гевгир и плакнете със студена вода, докато се охладят. Оставете да се отцедят напълно.

През това време нарежете маслинките на кръгчета и настържете кашкавала. Сварете, обелете и настържете яйцата. Смесете настърганите продукти с картофите, царевицата и нарязаните маслини .Разбъркайте добре.

В отделен съд пригответе соса, като смесите майонезата, солта, киселото мляко и предварително нарязания на много ситно чесън. Разбъркайте добре и посипете салата със соса. Поднася се студена.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар