Канелони с кайма и топено сирене

09/01/2017
Дариатиот ДариатиНовак
"Знаете ли какво става, когато съчетаете най-доброто от Италианската и Българската кухни? Става ароматна чудесия в чиния "
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Запържвате нарязания лук и раздробената кайма за пет минути. Добавяте доматения сос и пържите още две минути.

Слагате нарязаното топено сирене, натрошеното краве сирене и половината от кашкавала, който се настъргва. Бъркате, докато сместа се посгъсти. С тази смес пълните канелоните.

Те не се обработват предварително. Редите ги в подходяща тавичка и заливате с разтворената в 500 мл вода гъбена крем супа.

Настъргвате другата половина от кашкавала и покривате с фолио. Когато канелоните "изпият" течността, махате фолиото и оставяте да се запече кашкавалът.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар